PlayEuromillions.com

Mega Millions Играйте онлайн - Euro Millions, USA Mega Millions, USA PowerballРезултати

Euro Millions   2021-05-14

06-16-18-29-38    6 - 11

>>> Play online


SuperEnalotto   2021-05-13

04-13-20-51-69-82

>>> Play online


USA Mega Millions   2021-05-11

07-08-20-36-39  22

>>> Play online


USA Powerball   2021-05-12

01-19-20-38-54  17

>>> Play online


Какви са най-големите джакпоти лотария в света?

За всичко, което големите канали за джакпот на лотарията там, аз съм сигурен, че често сте си задавали въпроса: лотарии, които са предоставили най-големите ползи от гледна точка на един джакпот победа?

Ли на популярни американски лотарии: Megamillions, Powerball и SuperLotto Plus доведе начин или е налице по-малък лотария, че е изненада всички с голяма печалба?

Списък за лотария пулове

Скорошна статия лотария новини на www.playhugelottos.com, изброени в Топ 24 джакпот победи на всички времена от целия свят. Списъкът не ще бъде изненада лотария пулове там, като всички от най-големите джакпоти от цял ​​свят могат да бъдат намерени на изчерпателен списък.

Американските лотариите водят списъка

Първите осем позиции в списъка са заети от две големи междудържавни лотарии от САЩ, Megamillions и Powerball! Най-голямата в света? Annuitized джакпот в историята спечелил $ 260 милиона на Megamillions. Най-големият джакпот, спечелен от един човек (не повече от един билет печели или синдикат победи), е джакпот сума от $ 340 млн. на Powerball.

Big Евро лотарията

Най-голямата някога извън САЩ джакпот победа беше? 183,5 милиона спечели от EuroMillions. Наградата бе разделена между три билет притежателите. След много близо зад EuroMillions е на италиански SuperEnaLotto с масивна спечели джакпот от 177,7 милиона?. Наградата е за съжаление разделен между седемдесет хора.

Big лотарията отглеждането отзад

Други страни и лотарии, които са произведени големи джакпоти лотария Великобритания Национална лотария (42 милиона джакпот), немски Национална лотария, Великото Лото 6 / 55 (Азия, най-голямата награда - 13 милиона евро) (37.6 млн.), бразилският Mega-Sena лотария (R 145 млн. долара? Южна Америка? е най-големият джакпот печалба) и австралийската Оз Лото (AUS $ 106 млн.? споделен от двама души).

Купи лото билети и да си шанс

Прочитането на някои от горните спечелената сума за джакпот на лотарията изглежда нереално. Джакпот суми не се поддават на убеждение, но удивително е вярно? реални хора печелят този истински пари! Какво лотарията с пари в брой, след големия джакпот от лотария спечели е друга история, но едно нещо е ясно, трябва да бъда в него, за да я спечелим.

Можете да бъдете в него, като ще www.playhugelottos.com и да си билети за много от по-горе лотарии като Megamillion, Powerball, SuperEnaLotto, EuroMillions, Великобритания Национална лотария, Оз Тото и други големи лотарии джакпот като El Gordo, Франция лото, SuperLotto Plus и австралийската Powerball.

PlayHugeLottos.com? ние правим милионери!

Има ли такова нещо като малка победа джакпот?

Някои лотарии живеят живота си, много под светлината на прожекторите! С очи поливане джакпота те са любимци на международната общност лотария.

Неустоимо размери джакпот

Това е трудно да се устои джакпот седи на 100 млн. евро, или какво ще кажете за американската супер-голяма Megamillions джакпот от 300 милиона долара? С такива големи джакпоти на оферта не е чудно, че тези лотарии са толкова трудно да се игнорира.

Но не всички лотарии, може да бъде EuroMillions или една Megamillions! А някои лото са щастливи никога да не се американски Powerball, SuperLotto Plus или дори италиански SuperEnaLotto!

Не най-големите, но със сигурност достатъчно голям!

Има някои "средна категория претенденти за короната. Closer инспекция разкрие броя на лотарии, че никога не минават 100 милиона, все още често предоставят доста значителни суми в джакпот предложения. Великобритания лотария, в действителност един от най-популярните лотария в света с 6 / 49 формат, се изкачи до 42 милиона паунда преди. Не е зле на всички!

И двете лотарии от Down Under в Австралия, Оз Тото и австралийски Powerball двете тихо достигнали някои много значими джакпот себе си размери. В Оз Тото с най-големия си джакпот досега заседание на 68 млн. паунда и австралийския Powerball, в най-малко по-малко с най-големите записани джакпот от 51 млн. паунда!

Са по-малки джакпота-лесно да спечели?

Така че, ако тези три лотарии са все още големи вълни в светлината на прожекторите, които са по-малки, лотарии камера срамежлив "? Тези, които съдържание, за да живеят спокоен живот в района на само няколко милиона лири?

Ел Гордо лотария (Гордо де ла Primitiva)

Започвайки от минималната сума от 5 милиона евро, джакпот "El Gordo" не ще спре подвижен, докато тя е спечелена! Най-високият джакпот, спечели до този момент е много уважаван 25 млн. евро.

В допълнение към джакпот награда има осем други нива на награди, които могат да бъдат спечелени в неделя El Gordo изготвя!

Франция лото

Все още на европейския континент се движим във Франция, където Франция лото (ноу на местно ниво като "лото Francaise") като дава на играчите шанс да спечелят значителни суми на паричните средства! Франция лото Джакпот ще започне на 2 милиона евро и ролки в продължение на повече от 34 пъти, преди тя да е да бъдат спечелени. Най-големият джакпот победа досега е 18 милиона евро!

Така че тук имаме две лотарии, че са много големи, в техните местни страни, и са доволни нека други по-големи лотарии открадне част от международната светлината на прожекторите.

Покана голяма победа лотария

Истината, разбира се, че, докато някои лото могат да бъдат първи на желанието списъци на повечето хора, ако нещо по-малки и по-тих се случи да се появи, никой не би се оплакват! Всъщност, мисля, че повечето хора всъщност може да отпразнуват ... за останалата част от живота си!


Select language:

en   hu   cs   de   bg   tr   fr   ru   sl   sk   es   lt   hr   el   nl   

pt   ms   ro   uk   ka   ht   cs   sv   hi   lv   ru   eo   pl   ga   

id   zh   pt   is   yi   bg   de   nl   ro   gl   vi   ur   pa   az   

gu   ne   ar   mi   cy   ceb   ja   te   fa   mn   lo   ms   fr   km   

sq   la   kn   tl   el   sl   hu   hr   tr   ca   it   bn   mr   ta   

en   lt   sr   be   th   fi   mt   sk   no   es   mk   sw   ko   da   

ig   hy   

Играйте онлайн