PlayEuromillions.com

Mega Millions Παίξτε online - Euro Millions, USA Mega Millions, USA PowerballΑποτελέσματα

Euro Millions   2021-05-14

06-16-18-29-38    6 - 11

>>> Play online


SuperEnalotto   2021-05-13

04-13-20-51-69-82

>>> Play online


USA Mega Millions   2021-05-11

07-08-20-36-39  22

>>> Play online


USA Powerball   2021-05-12

01-19-20-38-54  17

>>> Play online


Ποια είναι τα μεγαλύτερα τζακ ποτ λαχειοφόρων αγορών στον κόσμο?

Για όλους εσάς τους μεγάλους κυνηγούς τζάκποτ κλήρωση εκεί έξω, είμαι βέβαιος ότι έχετε αναρωτηθεί συχνά το ερώτημα: που λαχεία έχουν παράσχει τη μεγαλύτερη απόδοση από την άποψη ενός ενιαίου τζάκποτ;

Κάντε τις πιο επιτυχημένες αμερικανικές λοταρίες: Megamillions, Powerball και ΣΟΥΠΕΡΛΟΤΟ Plus οδηγήσει το δρόμο ή υπάρχει μια μικρότερη λαχείου, το οποίο έχει εκπλήξει τους πάντες με ένα μεγάλο κέρδος;

Μια λίστα για τα πούλια λοταρία

Ένα πρόσφατο άρθρο νέα κλήρωση για www.playhugelottos.com αναφέρονται τα Top 24 νίκες τζάκποτ όλων των εποχών από όλο τον κόσμο. Ο κατάλογος δεν θα είναι μια έκπληξη για τα πούλια λαχείο εκεί έξω, όπως όλα τα μεγαλύτερα τζακ-ποτ από όλο τον κόσμο μπορούν να βρεθούν στο αναλυτικό κατάλογο.

Αμερικανική Λοταριών ηγούνται της λίστας

Οι οκτώ κορυφαίες θέσεις στη λίστα καταλαμβάνουν οι δύο μεγάλες διακρατικές λαχεία από τις ΗΠΑ, Megamillions και Powerball! Μεγαλύτερο τζάκποτ annuitized του κόσμου; s κέρδισε ποτέ ήταν 260 εκατομμύρια δολάρια για τις Megamillions. Το μεγαλύτερο τζάκποτ κερδίζεται από ένα πρόσωπο (δεν υπάρχουν πολλές νίκες εισιτήριο ή νίκες συνδικάτο) ήταν ένα τζάκποτ ποσό των 340 εκατ. δολαρίων για το Powerball.

Μεγάλη Ευρώ λοταρία τζάκποτ

Η μεγαλύτερη ποτέ μη-ΗΠΑ κερδίζει το τζακ ποτ ήταν; 183,5 εκατομμύρια κέρδισε στις EuroMillions. Το βραβείο μοιράζονται στους τρεις κατόχους εισιτηρίων. Μετά από πολύ κοντά πίσω από τις EuroMillions είναι η ιταλική Superenalotto με ένα τεράστιο τζάκποτ του; 177,7 εκατομμύρια. Το βραβείο μοιράζεται μεταξύ, δυστυχώς, εβδομήντα άτομα.

Μεγάλη κλήρωση Τζάκποτ ουραγός

Άλλες χώρες και τα λαχεία που έχουν παραγάγει τα μεγάλα τζακ ποτ λαχειοφόρων αγορών είναι το Ηνωμένο Βασίλειο Εθνική Λοταρία (42 εκατομμύρια στο Τζακπότ), το γερμανικό Εθνικό Λαχείο, το Grand Λόττο 6/55 (37,6 εκατομμύρια ευρώ;) (το μεγαλύτερο βραβείο της Ασίας -; 13 εκατ. ευρώ), ο βραζιλιάνος Mega-Sena Λοταρία (Ε 145 εκατομμύρια δολάρια; Νότια Αμερική; μεγαλύτερο τζάκποτ) και η αυστραλιανή Oz Lotto (AUS $ 106 εκατομμύρια; μοιράζονται από δύο άτομα).

Αγοράστε εισιτήρια λότο και αδράξτε την ευκαιρία

Διαβάζοντας κάποια από τα παραπάνω νίκης ποσά τζάκποτ κλήρωση φαίνεται εξωπραγματικό. Τα ποσά τζάκποτ αψηφούν την πίστη, αλλά εκπληκτικά είναι αλήθεια; πραγματικούς ανθρώπους κερδίσει αυτό το πραγματικά χρήματα! Ποιες οι νικητές λοταρία κάνει με τα μετρητά μετά από τις μεγάλες νίκες τζάκποτ κλήρωση τους είναι μια άλλη ιστορία, αλλά ένα πράγμα είναι σαφές, πρέπει να είσαι σε αυτό για να κερδίσει.

Μπορείτε να είστε σε αυτό πηγαίνοντας στο www.playhugelottos.com και να πάρει τα εισιτήρια σας για πολλά από τα παραπάνω, όπως λαχεία Megamillion, Powerball, Superenalotto, EuroMillions, το Ηνωμένο Βασίλειο Εθνική Λοταρία, Oz Lotto και άλλες μεγάλες κληρώσεις τζάκποτ, όπως το El Gordo, τα Γαλλία Loto, ΣΟΥΠΕΡΛΟΤΟ Plus και η αυστραλιανή Powerball.

PlayHugeLottos.com ? κάνουμε εκατομμυριούχοι!

Υπάρχει ένα τέτοιο πράγμα ως μια μικρή νίκη τζάκποτ εκεί;

Μερικά λαχεία ζουν τη ζωή τους πολύ κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας! Με μάτι-πότισμα τζάκποτ είναι τα αγγελούδια της διεθνούς κοινότητας κλήρωση.

Οι ακαταμάχητοι μεγέθη τζάκποτ

Είναι δύσκολο να αντισταθεί ένα τζακ ποτ κάθεται σε 100 εκατ. ευρώ, ή πώς για έναν Αμερικανό σούπερ μεγέθους Megamillions τζάκποτ των 300 εκατ. δολαρίων; Με μια τέτοια τεράστια τζάκποτ σε προσφορά δεν είναι καθόλου περίεργο ότι αυτά τα λαχεία είναι τόσο δύσκολο να αγνοήσουμε.

Αλλά δεν είναι όλα τα λαχεία μπορεί να είναι ένα EuroMillions ή ένα Megamillions! Και μερικοί λόττο είναι ευχαριστημένοι ποτέ να είναι ένας Αμερικανός Powerball, ΣΟΥΠΕΡΛΟΤΟ Plus ή ακόμα και ένας Ιταλός Superenalotto!

Δεν είναι η μεγαλύτερη, αλλά σίγουρα αρκετά μεγάλη!

Υπάρχουν κάποιοι «μεσαίου» διεκδικητές για το στέμμα. Μια πιο προσεκτική έρευνα αποκαλύπτουν μια σειρά από λαχεία που ποτέ περάσει τα 100 εκατομμύρια σήμα ακόμη δεν παρέχουν αρκετά συχνά αρκετά μεγάλο ποσό στο τζακ ποτ προσφορές. Το Ηνωμένο Βασίλειο Λοταρία, στην πραγματικότητα ένα από τα πιο δημοφιλή λαχειοφόρο αγορά στον κόσμο είναι με 6/49 μορφή, έχει ανέβει σε 42 εκατομμύρια λίρες πριν. Καθόλου άσχημα!

Και οι δύο Λοταρίες από Down Under στην Αυστραλία, το Oz Lotto και Powerball Αυστραλίας έχουν φτάσει τόσο ήσυχα μερικά πολύ σημαντικά μεγέθη τζακ ποτ τους. Ο Οζ Λόττο με το μεγαλύτερο τζάκποτ της μέχρι τώρα κάθεται στα 68 εκατομμύρια λίρες και ο Αυστραλός Powerball που μπαίνει σε λίγο λιγότερο με μεγαλύτερη καταγεγραμμένη τζακπότ των 51 εκατ. λίρες!

Είναι μικρότερα τζάκποτ ευκολότερο να κερδίσει;

Έτσι, αν αυτοί οι τρεις κληρώσεις συνεχίζουν να κάνουν μεγάλα κύματα στο προσκήνιο, οι οποίοι είναι οι μικρότερες, «κεκλεισμένων των θυρών ντροπαλός» λαχεία; Αυτοί περιεχόμενο για να ζήσουν μια ήσυχη ζωή στην περιοχή του μόνο μερικά εκατομμύρια λίρες;

El Gordo lottery (Gordo de la Primitiva)

Ξεκινώντας από ένα ελάχιστο ποσό 5 εκατομμυρίων ευρώ, το El Gordo τζάκποτ δεν θα σταματήσει τροχαίο πάνω μέχρι να κερδίσει! Το υψηλότερο τζακ ποτ κέρδισε μέχρι σήμερα είναι μια πολύ αξιοσέβαστη 25 εκατομμυρίων ευρώ.

Εκτός από το βραβείο Τζάκποτ υπάρχουν άλλα οκτώ βαθμίδες διαθέσιμων βραβείων που θα κερδίσει την Κυριακή στο El Gordo κλήρωση!

France Loto

Ακόμα στην ευρωπαϊκή ήπειρο κινούμαστε στη Γαλλία, όπου η Γαλλία Loto (ξέρει τοπικά ως «Loto Francaise») δίνει στους παίκτες την ευκαιρία να κερδίσουν αρκετά μεγάλο ποσό σε μετρητά! Η Γαλλία Loto Τζάκποτ θα ξεκινήσει στις 2 εκατ. ευρώ και ρόλους κατά τη διάρκεια μιας κατ 'ανώτατο όριο του 34 φορές, πριν να πρέπει να κερδηθεί. Το μεγαλύτερο τζάκποτ μέχρι τώρα ήταν 18 εκατομμύρια ευρώ!

Έτσι, εδώ έχουμε δύο λαχεία που είναι πολύ μεγάλες σε τοπικό χώρες τους, και είναι ικανοποιημένοι για να αφήσουμε τις άλλες μεγαλύτερες λοταρίες κλέψει μερικά από τα διεθνή φώτα της δημοσιότητας.

Καλώντας μια μεγάλη νίκη λοταρία

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι, ενώ ορισμένα είναι λαχείο μπορεί να είναι η πρώτη σχετικά με τους καταλόγους επιθυμία των περισσότερων ανθρώπων, αν κάτι μικρότερο και πιο ήσυχο έτυχε να εμφανιστεί, κανένας δεν θα παραπονεθεί! Στην πραγματικότητα, νομίζω ότι οι περισσότεροι άνθρωποι θα μπορούσε πραγματικά να γιορτάσουμε ... για το υπόλοιπο της ζωής τους!


Select language:

en   hu   cs   de   bg   tr   fr   ru   sl   sk   es   lt   hr   el   nl   

pt   ms   ro   uk   ka   ht   cs   sv   hi   lv   ru   eo   pl   ga   

id   zh   pt   is   yi   bg   de   nl   ro   gl   vi   ur   pa   az   

gu   ne   ar   mi   cy   ceb   ja   te   fa   mn   lo   ms   fr   km   

sq   la   kn   tl   el   sl   hu   hr   tr   ca   it   bn   mr   ta   

en   lt   sr   be   th   fi   mt   sk   no   es   mk   sw   ko   da   

ig   hy   

Παίξτε online