PlayEuromillions.com

Mega Millions Igrajo na spletu - Euro Millions, USA Mega Millions, USA PowerballRezultati

Euro Millions   2021-05-14

06-16-18-29-38    6 - 11

>>> Play online


SuperEnalotto   2021-05-13

04-13-20-51-69-82

>>> Play online


USA Mega Millions   2021-05-11

07-08-20-36-39  22

>>> Play online


USA Powerball   2021-05-12

01-19-20-38-54  17

>>> Play online


Kateri so največji loteriji jackpoti na svetu?

Za vse vas velikih lovu jackpot loterije tam sem prepričan, da so se pogosto sprašujejo, si na vprašanje: katere loterije so zagotovili največjo vrnitev v smislu eno zmago jackpot?

Ali priljubljenih ameriških loterij: Megamillions, ki Powerball in SuperLotto Plus vodi pot ali obstaja manjša loterija, ki je presenetil vse z velikim izplačilo?

Seznam za loterijske dama

Nedavna loterija Novica o www.playhugelottos.com seznamu Top 24 jackpot zmaga vseh časov z vsega sveta.Seznam ne bo presenečenje, da na srečo dama tam, saj se lahko vse od največjih jackpotov z vsega sveta najdete na izčrpen seznam.

Ameriški Loterije vodi seznam

Prvih osem mesta na seznamu so zasedli dveh velikih meddržavnih loterije iz ZDA, Megamillions in Powerball! Na svetu? Največji annuitized jackpot doslej zmagal je 260.000.000 $ na Megamillions. Največji jackpot osvojila ena oseba (več kart zmaga ali zmaga Syndicate) je bil jackpot znesek 340.000.000 $ za PowerBall.

Big Euro loteriji jackpoti

Največja doslej niso ZDA jackpot zmage je bil? 183500000 zmagal na Euromillions.Nagrada je bil razdeljen med tri vozovnice lastnikov. Po zelo blizu zadaj Euromillions je italijanski SuperEnalotto z veliko zmago na jackpot? 177.7 milijona evrov.Nagrado je na žalost razdeljena med sedemdeset ljudi.

Big loterija jackpoti vzgajajo zadaj

Druge države in loterije, ki so proizvedeni velike jackpots loteriji so Velika Britanija National Lottery (42000000 jackpot), nemški National Lottery, Veliko Lotto 6/55 (37600000?) (Največja nagrada azijski? - 13 milijonov), brazilski Mega-Sena Loterija (R $ 145.000.000? Južna Amerika? največji jackpot zmaga) in avstralsko Oz Lotto (CRO $ 106.000.000? bivata dve osebi).

Nakup vstopnic Lotto in vzemite priložnost

Branje nekaterih zgoraj navedenih zneskov zmagovalnih jackpot loterije zdi nerealno. Jackpot zneski kljubujejo prepričanje, ampak neverjetno je res? resnični ljudje zmagati to pravi denar! Kaj so zmagovalci loterije opraviti z denarjem po svojih velikih zmag jackpot loterije je druga zgodba, ampak ena stvar je jasna, moraš biti v njej, da jo zmagati.

Lahko ste v njem, ki jih bo www.playhugelottos.com in dobili vstopnice za mnoge od zgoraj omenjenih, kot so loterije, ki Megamillion Powerball in SuperEnalotto in Euromillions, Veliki Britaniji državni loteriji, Oz loto in drugih velikih jackpot loterije, kot so El Gordo, na Francija Loto, SuperLotto Plus in avstralski Powerball.

PlayHugeLottos.com ? naredimo milijonarja!

Ali obstaja kaj takega kot majhno zmago jackpot?

Nekateri loterije živijo svoje življenje v veliki meri v središču pozornosti! Z jackpotov oči zalivanje pa so ljubčki mednarodne skupnosti loterije.

Neustavljivo velikosti jackpot

To je težko upreti jackpot sedel na 100 milijonov evrov, ali kaj pa ameriški super velika jackpot Megamillions 300 dolarjev milijonov? S takimi velikih jackpotov so na voljo, je malo čudno, da so te loterije tako težko prezreti.

Vendar pa lahko vsi loterije je a Euromillions ali Megamillions a! In nekateri loto, so srečni, da nikoli ne bi ameriški Powerball, SuperLotto Plus ali celo italijanski SuperEnalotto!

Ni največji, vendar je zagotovo dovolj velika!

Obstaja nekaj "srednji davčna izpostava kandidata za krono. Podrobnejšem pregledu kažejo vrsto loterije, ki nikoli ne gredo na 100 milijonov znamka še ne zagotavljajo precej pogosto precejšnje zneske v jackpot ponudbe.Velika Britanija Loterija, v resnici ena izmed najbolj priljubljenih loterija na svetu je s 6/49 format, se je povzpela na 42 milijonov funtov prej. Sploh ni slabo!

In dva loterije iz Down Under v Avstraliji, so Oz Lotto in avstralski Powerball tako tiho je dosegel nekaj zelo pomembnih jackpot velikosti sami.Oz Lotto z največjim jackpot doslej sedel na 68 milijonov funtov in avstralski Powerball prihaja v nekoliko manj z največjim posnetka jackpot 51 milijonov funtov!

So manjše jackpoti lažje zmagal?

Torej, če te tri loterije so še kar velike valove v središču pozornosti, ki so manjši, "Kamera Shy To loterije? Tiste vsebine, da živijo mirno življenje v regiji le nekaj milijonov funtov?

El Gordo lottery (Gordo de la Primitiva)

Začenši pri minimalni višini 5 milijonov evrov, El Gordo jackpot ne bo ustavil voznega več, dokler ni zmagal it! Najvišji jackpot osvojil do sedaj je zelo ugledni 25 milijonov evrov.

Poleg Jackpot nagrado so še osem različnih ravni nagrad voljo je zmagal v nedeljo El Gordo žrebanju!

France Loto

Še vedno na evropski celini gremo v Francijo, kjer je Francija Loto (vem lokalno kot "Loto Francaise), daje igralcem možnost za zmago precejšnje količine denarja!Francija Loto Jackpot se bo začela ob 2 milijona evrov in zvitki več največ 34-krat, preden je treba zmagal. Največji jackpot zmaga je bila doslej 18 milijonov evrov!

Torej, tukaj imamo dva loterij, ki so zelo veliki v svojih lokalnih državah, in so zadovoljni, da naj drugi večji loterije ukradel nekaj mednarodnih soju žarometov.

Vabi velik loteriji zmago

Resnica je seveda, da medtem ko so lahko nekatere loto'S biti prvi na seznamu želja večine ljudi, če je nekaj manjši in tišji je zgodilo, da pokažejo, bi nihče ne pritožuje! Pravzaprav mislim, da večina ljudi bi dejansko praznujejo ... za preostanek svojega življenja!


Select language:

en   hu   cs   de   bg   tr   fr   ru   sl   sk   es   lt   hr   el   nl   

pt   ms   ro   uk   ka   ht   cs   sv   hi   lv   ru   eo   pl   ga   

id   zh   pt   is   yi   bg   de   nl   ro   gl   vi   ur   pa   az   

gu   ne   ar   mi   cy   ceb   ja   te   fa   mn   lo   ms   fr   km   

sq   la   kn   tl   el   sl   hu   hr   tr   ca   it   bn   mr   ta   

en   lt   sr   be   th   fi   mt   sk   no   es   mk   sw   ko   da   

ig   hy   

Igrajo na spletu