PlayEuromillions.com

Mega Millions Játssz online - Euro Millions, USA Mega Millions, USA PowerballEredmények

Euro Millions   2021-05-14

06-16-18-29-38    6 - 11

>>> Play online


SuperEnalotto   2021-05-13

04-13-20-51-69-82

>>> Play online


USA Mega Millions   2021-05-11

07-08-20-36-39  22

>>> Play online


USA Powerball   2021-05-12

01-19-20-38-54  17

>>> Play online


Melyek a legnagyobb lottó jackpot a világon?

Mert minden, amit nagy lottó főnyereményt hajtók ott biztos vagyok benne, gyakran feltett magának a kérdést: milyen lottó adtak a legnagyobb megtérülés szempontjából egy jackpot nyerni?

Ne a népszerű amerikai lottó: Megamillions, Powerball és SuperLotto Plus vezet az út, vagy van egy kisebb lottón, amely mindenkit meglepett egy nagy nyereményt?

A listát a lottón ellenőrök

Egy nemrégiben lottó hírei www.playhugelottos.com felsorolta a Top 24 jackpot nyerte minden idők szerte a világon. A lista nem lesz meglepetés lottó ellenőrök odakint, mint minden a legnagyobb jackpot a világ minden tájáról megtalálhatók a teljes listát.

Amerikai Lottó vezeti a listát

Az első nyolc pozíciót a listán elfoglalt a két nagy közötti állami lottó az USA-ból, Megamillions és Powerball! A világ legnagyobb annuitized jackpot valaha is nyert volt 260.000.000 $ a Megamillions. A legnagyobb jackpot nyerte meg egy személy (nincs több jegy nyer, vagy szindikátusi nyer) volt a jackpot összege 340.000.000 $ a Powerball.

Nagy Euro lottó jackpot

A valaha volt legnagyobb nem-amerikai jackpot nyertes volt? 183500000 ₩ a EuroMillions. A díjat osztott között three jegy tulajdonosai. Miután nagyon közel mögött EuroMillions az olasz SuperEnaLotto egy hatalmas jackpot győzelmét? 177.700.000. A díjat sajnos között oszlik meg seventy embereket.

Nagy lottó jackpot hozza fel a hátsó

Más országok és a sorsolásos játékok, amelyek előállított nagy lottó jackpot a brit National Lottery (42000000 jackpot), a német National Lottery (? 37600000), a Grand Lotto 6 / 55 (Ázsia legnagyobb nyeremény -? 13000000), a brazil Mega-Sena Lottery (R $ 145,000,000? Dél-Amerikában? legnagyobb jackpot győzelem) és az ausztrál Oz Lotto (AUS $ 106,000,000? megosztott két ember).

Vásárlás lotto jegyek és vigye magával a lehetőséget

Reading a fent említettek közül nyertes lottó főnyeremény összegét valószerűtlennek tűnik. A jackpot összege szembeszáll hit, de hihetetlenül igaz? valódi emberek valódi pénzt nyerni ezt! Mi a lottó nyertesei nem a pénzt után a nagy lottó főnyereményt nyer egy másik történet, de egy dolog világos, akkor lehet benne, hogy megnyerjük azt.

Te is benne lesz a www.playhugelottos.com és kapok a jegyek számos, a fenti lottó, mint Megamillion, Powerball, SuperEnaLotto, EuroMillions, a brit National Lottery, Oz Lotto és más nagy jackpot lottó, mint az El Gordo, a Franciaország Loto, SuperLotto Plus és az ausztrál Powerball.

PlayHugeLottos.com? tesszük milliomosok!

Van olyan dolog, mint egy kis jackpot nyerni?

Néhány lottó élik életüket nagyon reflektorfénybe! A szem-itatási jackpot ők a kedvencei, a nemzetközi közösség lottó.

Ellenállhatatlan jackpot méretben

Nehéz ellenállni a jackpot ül 100 millió euró, vagy mi a helyzet az amerikai szuper-méretű Megamillions jackpot 300 millió dolláros? Ilyen hatalmas jackpot a kínálatban is csoda, hogy ezek a lottó annyira nehéz figyelmen kívül hagyni.

De nem minden lottó lehet EuroMillions vagy Megamillions! És néhány Lotto szívesen soha nem lehet egy amerikai Powerball, SuperLotto Plus vagy akár egy olasz SuperEnaLotto!

Nem a legnagyobb, de biztosan elég nagy!

Van néhány "középsúlyú" versenyző a koronát. Közelebb vizsgálat felfedi több lottó, hogy soha nem át a 100 milliós határt még nem gyakran igen méretes összegek jackpot kínálatát. A brit lottó, sőt az egyik legnépszerűbb szerencsejáték a világ ez 6 / 49 formátum, már felmászott a 42 millió fontot előtt. Egyáltalán nem rossz!

És a két lottó a Down Under ausztrál, az Oz Lotto és ausztrál Powerball egyaránt csendben ért néhány nagyon jelentős jackpot méretben magukat. Az Oz Lotto és a legnagyobb jackpot eddig ült a 68 millió font, és az ausztrál Powerball jön a valamivel kevésbé a legnagyobb rögzített jackpot 51 millió font!

Kisebb jackpot könnyebb nyerni?

Tehát, ha ez a három lottó még mindig így nagy hullámokat a reflektorfényben, akik a kisebb, "kamera félénk" lottó? Azok tartalma élni egy csendes életet a régióban csak néhány millió font?

El Gordo lottó (Gordo de la Primitiva)

Kezdő egy minimális összeget 5 millió euró, az El Gordo jackpot nem áll le gördülő-át, amíg elnyerte! A legnagyobb jackpot nyerte a mai napig is egy nagyon tiszteletreméltó 25.000.000 euró.

Amellett, hogy a Jackpot nyereményt nyolc más szintjei díjat elérhetővé kell nyerte a vasárnapi El Gordo felhívni!

Franciaország Loto

Még mindig az európai kontinensen haladunk Franciaországba, ahol a France Loto (tudom helyileg "Loto Francaise) ad játékos nyerhet jókora összegű készpénzt! A France Loto Jackpot indul a 2 millió euró, és borul maximum 34 alkalommal, mielőtt meg kell nyerni. A legnagyobb jackpot nyerni eddig 18000000 euró!

Tehát itt van két lottó, hogy nagyon nagy a helyi országokban, és a tartalom hagyja, hogy a többi nagyobb lottó ellopni néhány nemzetközi reflektorfénybe került.

Meghívása egy nagy lottó győzelem

Az igazság persze az, hogy míg bizonyos Lotto lehet először a kívánt listát a legtöbb ember, ha valami kisebb és csendesebb történt jelenik meg, senki nem panaszkodni! Sőt, azt hiszem, a legtöbb ember talán valóban ünnepelni ... Az egész életükben!


Select language:

en   hu   cs   de   bg   tr   fr   ru   sl   sk   es   lt   hr   el   nl   

pt   ms   ro   uk   ka   ht   cs   sv   hi   lv   ru   eo   pl   ga   

id   zh   pt   is   yi   bg   de   nl   ro   gl   vi   ur   pa   az   

gu   ne   ar   mi   cy   ceb   ja   te   fa   mn   lo   ms   fr   km   

sq   la   kn   tl   el   sl   hu   hr   tr   ca   it   bn   mr   ta   

en   lt   sr   be   th   fi   mt   sk   no   es   mk   sw   ko   da   

ig   hy   

Játssz online