PlayEuromillions.com

Mega Millions juca online - Euro Millions, USA Mega Millions, USA Powerballrezultate

Euro Millions   2021-05-14

06-16-18-29-38    6 - 11

>>> Play online


SuperEnalotto   2021-05-13

04-13-20-51-69-82

>>> Play online


USA Mega Millions   2021-05-11

07-08-20-36-39  22

>>> Play online


USA Powerball   2021-05-12

01-19-20-38-54  17

>>> Play online


Care sunt cele mai mari jackpot-uri de loterie din lume?

Pentru toți competitorii mari jackpot loterie acolo, eu sunt sigur că ați întrebat de multe ori vă întrebarea: care loterii au furnizat cea mai mare întoarcere în ceea ce privește o singură victorie jackpot?

Face populare loterii americane: Megamillions, Powerball și SuperLotto Plus conduce sau există o loterie mai mici, care a surprins pe toată lumea cu un câștig mare?

O listă de dame de loterie

  Un articol recent de știri loterie pe www.playhugelottos.com listat Top 24 victorii jackpot de tot timpul din întreaga lume. Lista nu va fi o surpriză pentru dame de loterie acolo ca toate dintre cele mai mari jackpot-uri din întreaga lume pot fi găsite pe listă cuprinzătoare.

Loteriile americane conduce lista

  Primele opt poziții de pe listă sunt ocupate de cele două mari loterii inter-statale din SUA, MegaMillions și Powerball! Din lume? Cel mai mare jackpot annuitized castigat vreodata a fost de 260 milioane $ pe MegaMillions. Cel mai mare jackpot câștigat de către o singură persoană (nu mai multe victorii de bilete sau victorii sindicale), a fost o cantitate jackpot de 340 de milioane de dolari pe Powerball.

Big Euro loterie jackpot-uri

 Cel mai mare jackpot din afara SUA câștigător a fost? 183500000 câștigat la EuroMillions. Premiul a fost împărțit între trei deținătorilor de bilete. În urma foarte aproape de spatele EuroMillions este SuperEnalotto italian cu o victorie jackpot masiv de? 177700000. Premiul a fost, din păcate, împărțit între șaptezeci de oameni.

Mare loterie jackpot-uri aducerea spate

  Alte țări și loterii care s-au produs jackpot-uri loterie mari sunt Loteria Națională Regatul Unit (O2 milioane jackpot-ul), Loteria Națională german, Marea Loto 6/55 (37,600,000?) (Cel mai mare premiu din Asia - 13 milioane), The Mega brazilian -Sena Loteria (R 145 de milioane $? America de Sud? cel mai mare jackpot câștigat), și australian Oz Lotto (AUS 106 milioane $? împărtășită de către două persoane).

Cumpara bilete loto și să ia sansa ta

Citind unele dintre cele de mai sus câștigătoare sumele jackpot loterie pare ireal. Sumele jackpot sfida credinta, dar uimitor este adevărat? oameni reali câștiga acești bani reali! Ceea ce câștigători la loterie face cu banii, după mari victorii de jackpot loterie este o altă poveste, dar un lucru este clar, trebuie să fii în ea să-l câștige.

 Puteți fi în ea de a merge la www.playhugelottos.com și obținerea de bilete pentru multe dintre loteriile de mai sus, cum ar fi Megamillion, Powerball, SuperEnalotto, EuroMillions, Loteria Națională Regatul Unit, Oz Lotto și alte loterii jackpot mari, cum ar fi El Gordo, a Franța Loto, SuperLotto Plus și Powerball australian.

 PlayHugeLottos.com? vom face milionari!

Există un astfel de lucru ca o mică victorie jackpot?

Unele loterii trăiesc viața foarte mult în centrul atenției! Cu jackpot-uri ochi-udare ei sunt favoriții comunității loterie internațională.

Dimensiuni jackpot irezistibile

 Este greu de a rezista un jackpot sta la 100 de milioane de euro, sau ce zici de un super-mijlocii jackpot american MegaMillions de 300 de milioane de dolari? Cu astfel de jackpot-uri masive oferite nu este de mirare că aceste loterii sunt atât de dificil de ignorat.

 Dar nu toate loteriile poate fi o EuroMillions sau un Megamillions! Și unele de loto sunt fericiți niciodată să fie un Powerball american, SuperLotto Plus sau chiar o SuperEnalotto italian!

Nu cel mai mare, dar cu siguranță destul de mare!

Există unele "mijlocie", candidați pentru coroana. O examinare mai atentă dezvăluie o serie de loterii care nu trec de 100 de milioane de marca încă mai oferă de multe ori sume destul de mari în ofertele jackpot. Marea Britanie Loteria, de fapt, una dintre cele mai populare loterie din lume, cu e 6/49 format, a urcat la 42 de milioane de lire înainte. Nu-i rău deloc!

Și cele două loterii de la Down Under, în Australia, Oz Lotto și Australia Powerball ambele au ajuns în liniște câteva dimensiuni foarte importante jackpot ei înșiși. Oz Lotto, cu cel mai mare jackpot de până acum sta la 68 de milioane de lire sterline si Powerball australian vine la mai puțin de o mai mare jackpot înregistrat de 51 milioane de lire sterline!

Sunt jackpot-uri mai mici, mai ușor de a câștiga?

Deci, în cazul în care aceste trei loterii sunt încă face valuri mari în lumina reflectoarelor, care sunt cele mai mici, loterii "aparat de fotografiat timid"? Conținutul cele de a trăi o viață liniștită în regiunea de doar câteva milioane de lire sterline?

El Gordo loterie (Gordo de la Primitiva)

Pornind de la o sumă minimă de 5 milioane de euro, premiul cel mare El Gordo nu se va opri de rulare-a lungul până când este câștigat! Cel mai mare jackpot câștigat până în prezent este un foarte respectabil 25 de milioane de euro.

În plus față de premiul Jackpot există alte opt niveluri de premii disponibile pentru a fi câștigat în Duminica El Gordo remiză!

Franța Loto

Tot pe continentul european ne muta în Franța, unde Franța Loto (stiu pe plan local ca "Loto Francaise"), oferă jucătorilor șansa de a câștiga sume considerabile de bani!Franța Loto Jackpot-ul va începe de la 2 milioane de euro și se rostogolește un maxim de 34 de ori înainte de aceasta trebuie să fie câștigat. Cel mai mare jackpot câștigat până acum a fost de 18 milioane de euro!

Deci, aici avem două loterii, care sunt foarte mari în țările lor locale, și sunt de conținut pentru a permite altor loterii mari fura o parte din lumina reflectoarelor internaționale.

Invitarea o victorie loterie mare

Adevărul este, desigur, că în timp ce anumite loto poate fi primul pe listele dorința cei mai mulți oameni, în cazul în care ceva mai mic și mai silențioase, sa întâmplat să apară, nimeni nu se va plânge! De fapt, cred că cei mai mulți oameni s-ar putea sărbători, de fapt ... pentru tot restul vieții lor!


Select language:

en   hu   cs   de   bg   tr   fr   ru   sl   sk   es   lt   hr   el   nl   

pt   ms   ro   uk   ka   ht   cs   sv   hi   lv   ru   eo   pl   ga   

id   zh   pt   is   yi   bg   de   nl   ro   gl   vi   ur   pa   az   

gu   ne   ar   mi   cy   ceb   ja   te   fa   mn   lo   ms   fr   km   

sq   la   kn   tl   el   sl   hu   hr   tr   ca   it   bn   mr   ta   

en   lt   sr   be   th   fi   mt   sk   no   es   mk   sw   ko   da   

ig   hy   

juca online