PlayEuromillions.com

Mega Millions Main online - Euro Millions, USA Mega Millions, USA Powerballkeputusan

Euro Millions   2021-05-14

06-16-18-29-38    6 - 11

>>> Play online


SuperEnalotto   2021-05-13

04-13-20-51-69-82

>>> Play online


USA Mega Millions   2021-05-11

07-08-20-36-39  22

>>> Play online


USA Powerball   2021-05-12

01-19-20-38-54  17

>>> Play online


Apakah jackpots loteri terbesar di dunia?

Untuk semua anda loteri jackpot besar Chasers di luar sana saya pasti anda sering bertanya diri sendiri soalan: yang loteri telah memberikan pulangan yang terbesar dari segi menang jackpot tunggal?

Adakah loteri Amerika popular: Megamillions, Powerball dan Superlotto Plus membawa cara atau ada loteri yang lebih kecil yang telah mengejutkan semua orang dengan bayaran yang besar?

Senarai untuk dam loteri

A loteri baru-baru ini artikel berita mengenai www.playhugelottos.com menyenaraikan Top 24 menang jackpot sepanjang masa dari seluruh dunia. Senarai ini tidak akan menjadi satu kejutan kepada dam loteri di luar sana kerana semua jackpots terbesar dari seluruh dunia boleh didapati dalam senarai yang menyeluruh.

Loteri Amerika mengetuai senarai

Lapan kedudukan teratas dalam senarai itu diduduki oleh kedua-dua besar loteri antara negeri dari Amerika Syarikat, Megamillions dan Powerball! Dunia s jackpot annuitized terbesar yang pernah memenangi adalah $ 260 juta pada yang Megamillions. The jackpot terbesar dimenangi oleh satu orang (tidak menang tiket berbilang atau menang sindiket) adalah jumlah jackpot $ 340,000,000 pada Powerball.

Big Euro loteri jackpots

Yang terbesar pernah jackpot bukan AS menang itu? ₩ 183500000 pada Euromillions. Hadiah itu berpecah antara tiga pemegang tiket. Berikutan sangat dekat di belakang Euromillions adalah SuperEnaLotto Itali itu dengan kemenangan jackpot besar? 177700000. Hadiah itu malangnya dibahagikan antara tujuh puluh orang.

Big jackpots loteri membesarkan belakang

Negara-negara lain dan loteri yang telah menghasilkan jackpots loteri besar adalah UK Negara Loteri (L42 juta jackpot), Negara Loteri Jerman, Grand Lotto 6/55 (37600000?) (Hadiah terbesar di Asia - 13 juta), Mega Brazil -Sena Loteri (R $ 145,000,000? Amerika Selatan? s jackpot menang terbesar) dan Australia Oz Lotto (AUS $ 106,000,000? dikongsi oleh dua orang).

Beli loto tiket dan mengambil peluang anda

Membaca beberapa di atas memenangi jumlah jackpot loteri seolah-olah benar. Jumlah jackpot menentang kepercayaan tetapi menakjubkan ia adalah benar? orang sebenar memenangi wang ini sebenar! Apa pemenang loteri lakukan dengan wang tunai yang besar selepas menang loteri jackpot mereka adalah cerita lain tetapi satu perkara yang jelas, anda perlu berada dalam ia untuk memenanginya.

Anda boleh berada di dalam dengan pergi ke www.playhugelottos.com dan mendapat tiket untuk banyak loteri di atas seperti Megamillion, Powerball, SuperEnaLotto, Euromillions, UK National Lottery, Oz Lotto dan lain-lain loteri jackpot besar seperti El Gordo, yang Perancis Loto, Superlotto Plus dan Powerball Australia.

PlayHugeLottos.com? kita membuat jutawan!

Adakah terdapat perkara yang sedemikian sebagai kemenangan jackpot kecil?

Sesetengah loteri hidup mereka sangat di bawah perhatian! Dengan jackpots mata air mereka adalah Darlings masyarakat loteri antarabangsa.

Saiz jackpot dilawan

Ia adalah sukar untuk menentang jackpot duduk pada 100 juta Euro, atau bagaimana pula seorang rakyat Amerika super bersaiz Megamillions jackpot sebanyak $ 300 juta? Dengan jackpots besar-besaran seperti yang ditawarkan tidak hairan bahawa loteri begitu sukar untuk diketepikan.

Tetapi tidak semua loteri boleh menjadi Euromillions atau Megamillions! Dan beberapa yang loto gembira untuk tidak menjadi Powerball Amerika, Superlotto Plus atau malah SuperEnaLotto Itali!

Tidak terbesar, tetapi sudah tentu cukup besar!

Terdapat beberapa 'middleweight' pesaing untuk mahkota. Pemeriksaan lebih dekat mendedahkan beberapa loteri yang tidak lulus 100 juta lagi yang sering memberi jumlah yang agak besar dalam penawaran jackpot. The Lottery UK, sebenarnya salah satu loteri yang paling popular di dunia dengan ia adalah 6/49 format, telah meningkat kepada 42 juta Pounds sebelum ini. Not bad at all!

Dan kedua-dua loteri dari Down Under di Australia, Oz Lotto Powerball dan Australia mempunyai kedua-dua secara senyap-senyap mencapai beberapa saiz jackpot sangat penting diri mereka sendiri. Lotto Oz dengan jackpot terbesar setakat duduk di 68 juta Pounds dan Powerball Australia datang pada sedikit kurang dengan jackpot terbesar direkodkan 51 juta Pounds!

Adakah jackpots kecil lebih mudah untuk menang?

Jadi, jika ketiga-tiga loteri masih membuat ombak besar dalam perhatian, yang lebih kecil, loteri 'kamera malu'? Kandungan orang-orang yang menjalani kehidupan yang tenang di rantau ini hanya beberapa juta Pounds?

El Gordo lottery (Gordo de la Primitiva)

Bermula pada jumlah minimum sebanyak 5 juta Euro, El Gordo jackpot tidak akan berhenti rolling-over sehingga ia dimenangi! Jackpot tertinggi menang pada hari ini adalah sangat dihormati 25 juta Euro.

Di samping hadiah Jackpot terdapat lapan peringkat lain hadiah disediakan untuk dimenangi dalam hari Ahad El Gordo menarik!

France Loto

Masih di benua Eropah, kita bergerak ke Perancis di mana Perancis Loto (tahu tempatan sebagai 'Loto Francaise') memberi pemain peluang untuk memenangi sejumlah besar wang tunai! Perancis Loto Jackpot akan bermula pada 2 juta Euro dan gulung sepanjang tempoh maksimum 34 kali sebelum ia mempunyai untuk dimenangi. The jackpot terbesar kemenangan setakat ini telah 18 juta Euro!

Jadi di sini kita mempunyai dua loteri yang sangat besar di negara-negara tempatan mereka, dan kandungan untuk membiarkan loteri besar lain mencuri beberapa perhatian antarabangsa.

Menjemput kemenangan loteri besar

Kebenaran sudah tentu adalah bahawa sementara tertentu itu loto boleh menjadi yang pertama dalam senarai hasrat kebanyakan orang, jika sesuatu yang lebih kecil dan senyap yang berlaku untuk muncul, tiada siapa yang akan mengadu! Malah, saya rasa kebanyakan orang sebenarnya mungkin meraikan ... untuk sepanjang hidup mereka!


Select language:

en   hu   cs   de   bg   tr   fr   ru   sl   sk   es   lt   hr   el   nl   

pt   ms   ro   uk   ka   ht   cs   sv   hi   lv   ru   eo   pl   ga   

id   zh   pt   is   yi   bg   de   nl   ro   gl   vi   ur   pa   az   

gu   ne   ar   mi   cy   ceb   ja   te   fa   mn   lo   ms   fr   km   

sq   la   kn   tl   el   sl   hu   hr   tr   ca   it   bn   mr   ta   

en   lt   sr   be   th   fi   mt   sk   no   es   mk   sw   ko   da   

ig   hy   

Main online