PlayEuromillions.com

Mega Millions Speel online - Euro Millions, USA Mega Millions, USA PowerballResultaten

Euro Millions   2021-05-14

06-16-18-29-38    6 - 11

>>> Play online


SuperEnalotto   2021-05-13

04-13-20-51-69-82

>>> Play online


USA Mega Millions   2021-05-11

07-08-20-36-39  22

>>> Play online


USA Powerball   2021-05-12

01-19-20-38-54  17

>>> Play online


Wat zijn de grootste loterij-jackpots in de wereld?

Voor alles wat je grote loterij jackpot chasers die er zijn ik weet zeker dat je vaak gevraagd jezelf de vraag: welke loterijen hebben de grootste rendement, in termen van een jackpot te winnen?

Doe de populaire Amerikaanse loterijen: Megamillions, Powerball en SuperLotto Plus de weg of is er een kleinere loterij die iedereen heeft verrast met een grote uitbetaling?

De lijst voor loterij checkers

Een recent loterij nieuwsartikel op www.playhugelottos.com de Top 24 wint jackpot aller tijden genoteerd uit de hele wereld. De lijst zal een verrassing niet al te loterij checkers die er zijn als alle van de grootste jackpots uit de hele wereld zijn te vinden op de uitgebreide lijst.

Amerikaanse Loterijen leiden de lijst

De top acht plaatsen van de lijst worden bezet door de twee grote inter-staatsloterijen uit de VS, Megamillions en Powerball! De 's werelds grootste annuitized jackpot ooit won, was 260 miljoen dollar op de Megamillions. De grootste jackpot gewonnen door een persoon (geen multiple ticket wint of syndicaat wint) was een bedrag van de jackpot van 340 miljoen dollar op de Powerball.

Big Euro loterij-jackpots

De grootste ooit niet-Amerikaanse jackpot winnen was? 183,5 miljoen gewonnen op de Euromillions. De prijs werd verdeeld over drie abonnees. Na een zeer dicht achter de Euromillions is de Italiaanse Superenalotto met een enorme jackpot win van? 177,7 miljoen. De prijs werd helaas verdeeld tussen de zeventig mensen.

Grote loterij-jackpots in de achterhoede

Andere landen en loterijen die zijn geproduceerd grote loterij-jackpots zijn het Verenigd Koninkrijk Nationale Loterij (42 miljoen pond jackpot), de Duitse Nationale Loterij, de Grand Lotto 6/55 (37,6 miljoen?) (Grootste prijs van AziŽ - 13 miljoen), de Braziliaanse Mega-Sena Loterij (R 145 miljoen dollar? Zuid-Amerika? grootste jackpot win) en de Australische Oz Lotto (AUS 106 miljoen dollar? gedeeld door twee personen).

Koop lotto tickets en neem uw ??kans

Het lezen van sommige van de bovenstaande winnende loterij jackpot bedraagt ??lijkt onwerkelijk. De jackpot bedraagt ??trotseren geloof, maar verbazingwekkend is het waar? echte mensen winnen echt geld! Wat de loterij winnaars doen met het geld na hun grote loterij jackpot wint is een ander verhaal, maar een ding is duidelijk, je moet in om het te winnen.

U kunt er in door te gaan naar www.playhugelottos.com en het krijgen van uw tickets voor veel van de bovengenoemde loterijen, zoals Megamillion, Powerball, SuperEnalotto, Euromillions, het Verenigd Koninkrijk Nationale Loterij, Oz Lotto en andere grote jackpot loterijen, zoals de El Gordo, de Frankrijk Loto, SuperLotto Plus en de Australische Powerball.

PlayHugeLottos.com ? we miljonairs!

Is er zoiets als een kleine jackpot te winnen?

Sommige loterijen leven hun leven heel erg in de schijnwerpers! Met oogstrelende jackpots zijn zij de lievelingen van de internationale loterij gemeenschap.

Irresistible jackpot maten

Het is moeilijk te weerstaan ??een jackpot zit op 100 miljoen euro, of wat dacht je van een Amerikaanse super-sized Megamillions jackpot van $ 300 miljoen? Met zulke enorme jackpots te bieden is het geen wonder dat deze loterijen zijn zo moeilijk te negeren.

Maar niet alle loterijen kan een Euromillions of een Megamillions! En sommige lotto's zijn blij dat nooit een Amerikaanse Powerball, SuperLotto Plus of zelfs een Italiaanse SuperEnalotto!

Niet de grootste, maar zeker groot genoeg!

Er zijn een aantal 'middengewicht' kanshebbers voor de kroon. Bij nadere inspectie blijkt dat er een aantal loterijen die nooit voorbij de 100 miljoen nog niet vaak vrij omvangrijke bedragen in jackpot aanbod. De Britse Loterij, in feite een van de meest populaire loterij in de wereld met zijn 6/49 formaat, is gestegen tot 42 miljoen pond voor. Not bad at all!

En de twee loterijen uit Down Under in AustraliŽ, hebben The Oz Lotto en de Australische Powerball zowel rustig bereikte een aantal zeer belangrijke jackpot maten zelf. De Oz Lotto met zijn grootste jackpot tot nu toe zit op 68 miljoen pond en de Australische Powerball komen op iets minder, met een grootste opgenomen jackpot van 51 miljoen pond!

Zijn kleinere jackpots makkelijker om te winnen?

Dus, als deze drie loterijen zijn nog steeds het maken van grote golven in de schijnwerpers, wie zijn de kleinere, 'camera verlegen' loterijen? Degenen die inhoud naar een rustig leven te leiden in de regio slechts een paar miljoen pond?

El Gordo lottery (Gordo de la Primitiva)

Vanaf een minimum bedrag van 5 miljoen euro, zal de El Gordo jackpot niet stoppen met rollen-over totdat deze wordt gewonnen! De hoogste jackpot won tot op heden is een zeer respectabele 25 miljoen euro.

Naast de Jackpot prijs zijn er acht andere lagen van de prijzen ter beschikking te winnen in de Sunday El Gordo draw!

France Loto

Nog steeds op het Europese continent gaan we naar Frankrijk, waar de France Loto (lokaal bekend als 'Loto Francaise') geeft spelers de kans om aanzienlijke hoeveelheden contant geld te winnen! Het France Loto Jackpot start op 2 miljoen euro en wordt bewogen over een maximum van 34 keer voordat het moet worden gewonnen. De grootste jackpot win tot nu toe is 18 miljoen euro!

Dus hier hebben we twee loterijen die zeer groot in hun lokale landen, en zijn tevreden mee dat de andere grote loterijen stelen een deel van de internationale schijnwerpers.

Uitnodigen een grote loterij win

De waarheid is natuurlijk dat terwijl bepaalde lotto's kan als eerste op de verlanglijstjes van de meeste mensen, als er iets kleiner en stiller is er gebeurd met opdagen, niemand klagen zou! Sterker nog, ik denk dat de meeste mensen zouden eigenlijk vieren ... voor de rest van hun leven!


Select language:

en   hu   cs   de   bg   tr   fr   ru   sl   sk   es   lt   hr   el   nl   

pt   ms   ro   uk   ka   ht   cs   sv   hi   lv   ru   eo   pl   ga   

id   zh   pt   is   yi   bg   de   nl   ro   gl   vi   ur   pa   az   

gu   ne   ar   mi   cy   ceb   ja   te   fa   mn   lo   ms   fr   km   

sq   la   kn   tl   el   sl   hu   hr   tr   ca   it   bn   mr   ta   

en   lt   sr   be   th   fi   mt   sk   no   es   mk   sw   ko   da   

ig   hy   

Speel online